Lilleliz!

Hei dere, jeg har vunnet en konkuranse hos Lilleliz! Så nå er jeg kjempe glad og gleder meg til solbrillene ankommer i min postkasse.  

Vil egentlig bare fortelle dere at Liz er en utrolig sterk person som har vært gjennom mye vont i sitt liv, jeg ser opp til henne, og har fulgt bloggen hennes på bloglovin, siden den dagen jeg først klarte å klikke meg innpå der. Har lest hvert enest innlegg og komentert en haug av dem. Så jeg vil at når dere leser dette kan dere klikke dere inn på hennes blogg og lese litt, for hun kan og skrive, det er sikkert! Føler liksom at min blogging har blitt bedre av å lese hennes blogg, fordi hun har blandt annet gitt en del tips om hvordan man får til rettskrivingen bedre Eks: Dersom du husker stor bokstav etter punktum vil ikke såmange legge merke til og/å feilene. Jeg kan ikke og/å regelen, så derfor er det ett nyttig tips for meg. 

Liz, jeg er stolt av å si at jeg leser din blogg, fordi du er en person det er verdt å se opp til. Fortsett med det gode arbeidet du gjør for oss alle! 

Så klikk dere inn på Lilleliz.blogg.no

Anni!

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits