Iselin og Merethe, se hit!

Ting å få med seg i Latvia!

Når dere får dra til "Valmira" burde dere spise på "hesburger" det er macærn ish, bare 1000 ganger renere og bedre:D bare husk at dere må betale for Ketshup, og da bestille det og i kassa :) 

Dere burde gå opp den lille trappa for å kikke i butikken i trappa fra første til andre etage på samme kjøpesenter. Masse morsomt og kult. (håndjern med pus, drikke trninger, IQ tester, litt martnas bod aktig. Dere burde ikke handle på Cubus og Lindex, siden det er dyre butikker!! (OK de har norske priser da, så det er ganske dyrt) Dere burde heller ta turen bort til "The New Yorker" der er det T-shorter med morsomme trykk, og vanlige klær, og litt sko til en mye billigere penge. llers er egentlig alle butikkene på dette kjøpe senteret vært en titt. (Vi var der først sammenmed noen av folka fra Smiltene også dro vi tilbake alene to ganger.

I smiltene er det ikke noe problem å overleve heller. Dere kan få vaska klær på renseriet i annen etagen(?) på senteret, spør en av elevene og de viser dere veien=) Dere kan ta ut penger på hvertfall 3 steder i smiltene (minibanker) selv om dere har visa elecktron(minner bare om at det koster 25 kr og ta ut penger, så ikke overbruk det) Minibank nr 1, er plasert ved inngangen på senteret, nr 2 er nede i gata og nr 3 er enda lenger ned i gata.

Dere kan handle godis på butikken inne på senteret, anbefaler energidrikken "shark" (ble avhengig, og kjøper den i sverige nå jeg) og selvfølgelig må dere prøve ut noen av potetgull slaga. "tomat" er ganske OK men de som inneholdt Ost var himmelske! Liker du hvit sjokolade må du prøve den de har på senteret, den er himmelsk (hint hint Iselin, jeg sier ikke nei takkk til en av de (A) ) Jeg nevner også at de 2liters cola flaskene er BILLIGE!

Merethe, har du noe mer å tilføye, så skriv en komentar!! 

Alle bildene er fra Latvia! Det er mulige skrivefeil over alt speiselt stedsnavn OSV, men satser på at dere ta poenget.

Anni!3 kommentarer

iselin

26.03.2011 kl.18:09

Takk Anni :D Ikke slett dette innlegget, vil nok tilbake til det for å se hvor ting er og slik en gang til ^^

det rosa hjornet

26.03.2011 kl.18:32

iselin: Det blir stående :)

Merethe

26.03.2011 kl.20:35

Neeeei.. Ikke noe å tilføye :P

Latvia er rett og slett fantastisk!

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits